Bedrijfs- en groepsevenementen

Ben jij opzoek naar een sportieve, uitdagend uitje samen met je bedrijf, vrienden of familie? Of misschien ben je als school of club op zoek naar een alternatieve groepsactiviteit? U1 Obstacles biedt verschillende groepsactiviteiten vanaf 10 personen. Onze unieke indoor obstacle parcours kan buiten openingstijden exclusief geboekt worden voor groepen. We hebben verschillende opties voor groepsactiviteiten:

  1. Vrije training: na een korte introductie, uitleg van het parcours en instructies voor een goede warming up, zijn jullie er klaar voor om ons obstacle parcours te bestormen!
  2. Work-out onder begeleiding: je krijgt een volledige uitleg, inclusief complete work-out in combinatie met obstacle- en techniektraining.
  3. Spellen & teambuilding onder begeleiding: in overleg verschillende mogelijkheden.

Daarnaast zijn ervaren OCR atleten altijd welkom om met een groep te komen trainen.

Ons obstacle parcours is voor veel mensen een uitdaging, maar je zult zien dat je na 90 minuten oefenen je je zelfverzekerder voelt om een muur over te klimmen, om aan de monkeybar te hangen óf misschien overkom je wel je angst voor hoogte door over ons cargo net te klimmen.

Kom je er niet uit, of wil je iets organiseren dat niet per se onder één van de opties valt, neem dan even contact met ons op. Maatwerk is altijd mogelijk!

Hoe werkt het?

Allereerst vragen we je vriendelijk om ons formulier in te vullen met meer gedetailleerde informatie over je boeking. Daarna ontvang je een email van ons inclusief een offerte van je aanvraag (op dit punt zit je nog nergens aan vast én dit is nog geen bevestiging van je boeking). Zodra je akkoord gaat met de offerte, wordt alles in gang gezet. We kijken er naar uit je te ontmoeten en er voor te zorgen dat jullie een leuke tijd hebben bij U1 Obstacles.

Wat moet je meenemen?

We adviseren je om sportkleding te dragen, bij voorkeur lange leggings om brandwonden van touwen te voorkomen. Als je bescherming hebt voor je handen, neem ze dan alsjeblieft mee. We hebben echter wel tape als het nodig is. Breng daarnaast iets te drinken mee om tussen het geklauter door je dorst te lessen.

 

Via het onderstaande formulier kan je een aanvraag indienen.

Aanvraag groepsreservering